Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... PSV-thuis

In aanloop naar... PSV-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Bij deze wedstrijd zal Ed Janssen als arbiter op het veld staan. Hij weet zich geassisteerd door de heren Gerritsen en Schenkels. De vierde man is ditmaal de heer Van de Graaf. Overigens floot Janssen dit seizoen al eens op De Vijverberg (De Graafschap – NEC, 1-0).

- Voor we verder gaan met het nieuws over PSV, wil Supportersvereniging De Vriendenkring stilstaan bij het volgende: op 13 november werd de Supportersvereniging PSV geconfronteerd met het overlijden van haar voorzitter Rob van den Akker (46). De PSV-aanhang zal tijdens het duel op De Vijverberg dan ook één minuut stil zijn. De minuut stilte zal na 18 minuten en 13 seconden beginnen. Op 19 minuten en 13 seconden, verwijzend naar het oprichtingsjaar 1913 van PSV, wordt het clublied van de Eindhovense club ingezet. Tijdens de wedstrijd wordt eveneens een spandoek ophangen ter nagedachtenis aan van den Akker.

- In de jacht op de landstitel is PSV voorlopig gedwongen tot het achtervolgen van koploper AZ, dat inmiddels een gat heeft geslagen van zes punten.

- PSV-trainer Fred Rutten, die afgelopen zomer zijn selectie danig versterkt zag worden, kent bij zijn ‘tussenstop’ in Doetinchem voornamelijk defensieve zorgen. International Pieters en Tamata zijn geblesseerd. Ook is Manolev vanwege een schorsing niet beschikbaar.

- Daarnaast moet PSV het doen zonder vormgever Kevin Strootman. De middenvelder vond geen gehoor na het beroep dat hij had aangetekend tegen zijn twee duels schorsing.

- De vervanger van Strootman het Orlando Engelaar. Hij haalde vorig seizoen het einde van de wedstrijd niet na een directe rode kaart.

- Bij De Graafschap zijn alleen Jan-Paul Saeijs en Muslu Nalbantoglu nog niet inzetbaar.

- Er werd tot nu toe elf keer gescoord door De Graafschap in de Eredivisie. Het productiefst was het elftal tussen de 16e en 30e minuut (3 keer).

 - Naast de bekende fanshops beschikt De Graafschap, na lang wachten, weer over een webshop. U surft hier de shop binnen.

 - Sinds kort bestaat er een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran!-Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - PSV:
In de laatste ontmoeting op De Vijverberg hoefde de doelmannen de gang naar het net niet te maken. Het bleef bij 0-0. Wel stuurde arbiter Nijhuis twee spelers vervroegd naar de kleedkamer. Engelaar deed dat al voor rust. Voor Yuri Rose overkwam dit vlak voor tijd.

 Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 4,85

Gelijkspel: 15,63

Nederlaag: 79,52

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X