Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Open Dag op Spinnekopplein druk bezocht (Update)

Open Dag op Spinnekopplein druk bezocht (Update)

Voor het eerst sinds 4 augustus 2019 hield De Graafschap vanmiddag weer de traditionele Open Dag in aanloop naar het seizoen 2022/2023. Elke keer weer is de Open Dag een bijzondere belevenis voor supporters, spelers en trainers. Dit jaar werd de Open Dag voor het eerst op het Spinnekopplein gehouden.

Vele fans brachten een bezoek aan het Spinnekopplein. Het plein was voor deze gelegenheid prachtig aangekleed als ontmoetingsplek voor de supporters. Zo was er voor iedereen wat te doen. Voor de jongsten was er een springkussen, en was de mogelijkheid om zich te laten schminken. Ook kon iedereen op de foto met mascotte Guus of zichzelf laten vereeuwigen op de achterkant van een bierviltje door een karikatuur- tekenaar.

Bij de verkoopkraampjes gingen veel fan artikelen over de toonbank. Ook de nieuwe wedstrijdshirts vonden gretig aftrek.

SV Superboeren mochten aan de stand veel nieuwe leden begroeten en inschrijven.

(tekst gaat verder onder de foto's)

Om kwart voor 3 werden de spelers, speelsters en de staf van het vernieuwd G-team aan het publiek gepresenteerd. Vol trots stonden ze op het podium.

Ook de horeca deed goede zaken. Onder het genot van een drankje en een hapje was het een weerzien van vele oude bekenden en werd er druk gepraat over de verwachtingen van ons eerste elftal. Dit alles vergezeld gaan van een optreden verzorgd door Tinus Hoekstra.

Rond de klok van half 4 uur was het tijd voor de presentatie van de staf en  spelers van de selectie. De selectie inclusief de nieuwkomers Alexander B├╝ttner, Xandro Schenk, Jan Lammers, en Mees Bakker werden aan het publiek voorgesteld.

Siem de Jong en Lion Kaak ontbraken op het podium wegens ziekte. Nieuweling Sylla Sow was nog afwezig in verband met de afhandeling van zijn contract in Engeland. De presentatie werd omlijst door wat korte interviews.

Daarna mengden de spelers zicht onder de fans voor het uitdelen van een handtekening.

De middag werd besloten met een optreden van Ghijs de Bruijn.

Meer foto's van de Open Dag zijn te vinden in ons fotoalbum!

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X