Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vet en Van Mieghem tekenen bij, Lieftink naar De Graafschap

Vet en Van Mieghem tekenen bij, Lieftink naar De Graafschap

De Graafschap heeft de contracten met Javier Vet en Daryl van Mieghem weten te verlengen. Beide spelers zijn aan een goed seizoen bezig. De Doetinchemse ploeg bezit met 62 punten de tweede plaats op de ranglijst. Onduidelijk is of het seizoen nog uitgespeeld gaat worden vanwege het Coronavirus.

Vet tekent voor twee seizoenen bij en gaat daarmee zijn derde seizoen in voor de Superboeren. Sinds januari 2017 kwam Van Mieghem eerst op huurbasis over van Heracles Almelo, maar in juli 2018 onder contract bij de Doetinchemse club. De aanvaller weet voor één seizoen bij te tekenen.

Elmo Lieftink maakt de overstap naar De Graafschap

Naast het bijtekenen van twee spelers weet de club transfernieuws door te geven. Van Go Ahead Eagles maakt Elmo Lieftink de stap naar Doetinchem. De oud-speler van Vitesse en Willem II was aan zijn eerste seizoen in Deventer bezig.

De middenvelder kwam tot dusverre tot zes competitietreffers. Zondag 1 december 2019 was Lieftink op De Vijverberg als doelpuntenmaker betrokken bij de 0-1 van Go Ahead Eagles. Na een benutte strafschop van Ralf Seuntjens eindigde het duel in 1-1.

Zondag 8 maart 2020 was tot nu toe de laatste wedstrijd van Lieftink voor de club uit Deventer. Dat was op de Adelaarshorst tegen De Graafschap (1-2). Afwachten of de competitie nog een vervolg gaat krijgen.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

Vrijdag 29 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 29 maart. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Jong AZ.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)