Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap krijgt tik in Venlo (4-1)

De Graafschap krijgt tik in Venlo (4-1)

Een snelle voorsprong leverde De Graafschap geen resultaat op. Op bezoek bij VVV-Venlo kregen de Superboeren uiteindelijk een gevoelige tik te verwerken: 4-1. Hierdoor kan de ploeg van Henk de Jong zich nog altijd rechtstreeks handhaven of het vege lijf moeten redden in de Play-Offs en kan het ook nog altijd degraderen.

Het duel in De Koel was koud aan de gang toen Furdjel Narsingh in stelling werd gebracht. De rappe flankspeler stoomde op had allen ook voor het doel en haalde dan ook doeltreffend uit: 0-1. Met deze steun in de rug waren de Doetinchemmers lang beter al leidde het verder niet tot echt uitgespeelde kansen.

VVV speelde zwak en hield de bal telkens maar kort in bezit. Vanaf de bank zich trainer Steijn dan ook dat zijn ploeg amper gevaarlijk werd. Nadat de oefenmeester al vroeg in het duel gedwongen moest wisselen, greep hij na een half uur opnieuw in en viel terug op de gepasseerde Ralf Seuntjens. Die ingreep betaalde zich snel uit. De komst van Seuntjens bracht nieuw elan bij de Limburgers en het bracht juist vertwijfeling bij De Graafschap. Nog voor rust trok de getergde Seuntjens de stand gelijk 1-1.

Direct na rust miste Mlapa een kans op 2-1, waarna de bezoekers weer beter werden, maar en kopbal van Bart Straalman en een inzet van Charlison Benschop zorgen niet voor een nieuwe voorsprong voor de Achterhoekers. Uit het niets kwam VVV op 2-1 (Mlapa), snel gevolgd door de 3-1 (Grot), beiden na zwak verdedigend werk bij De Graafschap, dat zich niet meer kon oprichten en in de slotfase de score nog zag oplopen na 4-1 via de scorende Rutten.

Foto's van de wedstrijd staan in ons fotoalbum.

Karakteristiek, zaterdag 20 april 2019 (Speelronde 31, Eredivisie)

VVV-Venlo - De Graafschap 4-1 (1-1)
Scoreverloop: 0-1, Furdjel Narsingh (2), 1-1, Seuntjens (38), 2-1, Mlapa (55), 3-1, Grot (58), 4-1, Rutten (85)

Arbiter: Gözübüyük
VAR:
Kooij
Toeschouwers:
6.545

Geel De Graafschap: Fabian Serrarens
Geel VVV-Venlo: -

De Graafschap: Nigel Bertrams, Leeroy Owusu, Bart Straalman, Sven Nieuwpoort, Jordy Tutuarima, Javier Vet (72. Fabian Serrarens), Youssef El Jebli, Azor Matusiwa, Furdjel Narsingh, Charlison Benschop (76. Daryl van Mieghem), Delano Burgzorg (59. Nabil Bahoui)

VVV-Venlo: Unnerstall, Rutten, Rösler, Lima (19. Kum), Janssen, Van Bruggen (31. Seuntjens), Van Ooijen, Linthorst (46. Grot), Opoku, Mlapa, Joosten

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Kaartverkoopinfo komende duels & Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X