Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… NAC Breda-thuis

In aanloop naar… NAC Breda-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Op de jubileumdag speelt de 65-jarige club De Graafschap een thuiswedstrijd tegen concurrent NAC Breda. Vrijdag 1 februari start dit duel om 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Makkelie aangesteld door de KNVB.

- Trainer Henk de Jong zag deze week een nieuwe doelman toegevoegd worden aan de selectie. Na het tussentijds vertrek van Agil Etemadi naar Almere City FC wordt Nigel Bertrams gehuurd van het Deens FC Nordsjealland.

- Bertrams is de derde winterse aanwinst bij de Superboeren. Eerder werd bekend dat Azor Matusiwa en Charlison Benschop op huurbasis dit seizoen in Doetinchem uitkomen.

- Het uitduel met Excelsior ging met 2-0 verloren. De blauw-witten verzorgden voetballend het spel beter, maar de Rotterdammers bleken in het laatste kwartier effectief te zijn.

- Voor verdediger Bart Straalman zal de wedstrijd tegen NAC Breda zijn 100e optreden voor De Graafschap gaan betekenen.

- Oud-speler en –trainer Jurrie Koolhof is deze week op 59-jarige leeftijd overleden. Jurrie is de vader van Dean, momenteel uitkomend voor Helmond Sport. Voorafgaand aan het duel met NAC Breda zal er één minuut stilte volgen en speelt De Graafschap met rouwbanden.

- Hoofdcoach Mitchell van der Gaag kan bij NAC Breda niet beschikken over speler Mitchell Te Vrede wegens een blessure.

- NAC Breda heeft tussentijds spelers als Khalid Karami (gehuurd van Vitesse), Ramon Pascal Lundqvist (Jong PSV) en Sullay Kaikai (Crystal Palace) aangetrokken.

- De Bredanaars speelden vorige week met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. Vlak na rust zorgde Gervane Kastaneer voor de gelijkmaker.

- Het gat tussen hekkensluiter De Graafschap (15 punten) en NAC Breda is één punt. Beide ploegen wisten buitenshuis nog niet te winnen en weten de meeste punten op eigen veld te behalen.

- Eerder dit seizoen won NAC Breda met 3-0 van De Graafschap. Doelpuntenmakers waren Te Vrede, Karol Mets en Gianluca Nijholt.

- Het laatste onderling affiche in Doetinchem eindigde in 2-1. Piotr Parzyszek en Daryl van Mieghem scoorden namens de thuisploeg. Jari Oosterwijk deed dat namens NAC Breda.

Nieuws van SV Superboeren

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 68,00

Gelijkspel: 23,29

Nederlaag: 8,71

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X