Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap geeft niet thuis tegen VVV-Venlo (1-2)

De Graafschap geeft niet thuis tegen VVV-Venlo (1-2)

De Graafschap kwam tegen VVV-Venlo totaal niet aan te pas. De Limburgers leken op De Vijverberg een onbedreigde zege te boeken, maar kropen in de slotfase onverwacht door het oog van de naald: 1-2.

Waar trainer Henk de Jong hoopte spektakel te brengen, zag de oefenmeester juist een zeer pover optreden van zijn ploeg, die door de bezoekers op alle fronten werd afgestraft.

Al vroeg opende Susic bekeken de score en wist Seuntjes deze van dichtbij niet te verdubbelen. De Superboeren slaagden er niet het vijandelijke doel te bereiken. Aanspeelpunt Jordy Thomassen werd niet gevonden en de ploeg verzandde in trage opbouw met een schrijnend gebrek aan creativiteit.

Nadat de bezoekers door een geplaatste uithaal van Post op een comfortabele 0-2 was gekomen, leek het duel gespeeld. De Graafschap, dat zonder duidelijk idee speelde, raakte via een voorzet van Jordy Tutuarima nog wel de paal.

De Doetinchemmers begonnen de tweede helft met invallers Robert Klaasen en Yousef El Jebli. Het spel verbeterde iets, al liet de ploeg uit Venlo dat ook toe.

Op een kan van El Jebli na werd de thuisclub nauwelijks gevaarlijk. Pas in de slotminuut werd het 1-2 na een rake kopbal van Delano Burgzorg. Even later had hij voor een bizar einde kunnen zorgen, maar ditmaal trof zijn kopbal de paal.

Foto's van de wedstrijd staan in het fotoalbum

Karakteristiek, zaterdag, 15 september 2018 (Speelronde 5, Eredivisie)

De Graafschap - VVV-Venlo 1-2 (0-2)
Scoreverloop: 0-1, Susic (6), 0-2, Post (30), 1-2, Delano Burgzorg (89)

Arbiter: Martens
VAR:
Van de Graaf
Toeschouwers: 11.702

Geel De Graafschap: Frank Olijve, Sven Nieuwpoort
Geel VVV-Venlo:
Seuntjens, Susic

De Graafschap: Hidde Jurjus, Myenty Abena, Sven Nieuwpoort, Bart Straalman, Leeroy Owusu, Jordy Tutuarima (46. Robert Klaasen), Frank Olijve, Stef Nijland (46. Youssef El Jebli), Daryl van Mieghem, Jordy Thomassen (70. Delano Burgzorg), Fabian Serrarens

VVV-Venlo: Unnerstall, Rutten, Promes, Röseler, Janssen, Susic, Post, Seuntjens, Mlapa (76. Joosten), Opoku (90+2. Kum), Grot (64. Van Ooijen)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Kaartverkoopinfo komende duels & Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X