Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Almere City FC-thuis

In aanloop naar… Almere City FC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Maandag 9 april om 20:00 uur speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Het is de 35e speelronde in de Jupiler League.

- Voor dit duel is scheidsrechter Bax aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Bluemink en Fikkert. Vierde official is Veerkamp.

- De Graafschap won afgelopen vrijdag de uitconfrontatie met 2-4 bij FC Eindhoven. Doelpuntenmakers waren Daryl van Mieghem, Youssef El Jebli en twee keer Fabian Serrarens.

- In dit onderlinge partij ontving Jordy Tutuarima een directe rode kaart en is voor het thuisduel met Almere City FC geschorst.

- Zijn vervanger zal Andrew Driver zijn. Na een blessure kwam Driver de afgelopen twee wedstrijden als invaller binnen te lijnen: FC Den Bosch (2-1 winst) en FC Eindhoven (2-4).

- Het team van coach Henk de Jong kan bij een overwinning op de Almeerse club zich verzekeren om de eerste ronde van de play-offs over te slaan.

- Tegenstander Almere City FC staat op een elfde plek met 46 punten. Vier andere ploegen kennen eveneens dit puntentotaal en ligt alles dicht bij elkaar om mee te dingen aan de play-offs.

- Afgelopen vrijdag was Sherjill Mac-Donald belangrijk voor zijn team. Mede door twee treffers werd het duel tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht met 2-1 gewonnen.

- De ploeg van coach Jack de Gier behaalde dus een belangrijke overwinning om in de race te blijven voor de play-offs.

- Eerder dit voetbaljaargang ging De Graafschap op bezoek in Almere. De thuisclub won met 2-1. Anthony van den Hurk opende de score, maar werd dat teniet gedaan door goals van Sylvester van der Water en Dennis van der Heijden.

- Met vijftien goals is Arsenio Valpoort de clubtopscorer bij Almere City FC. Met dit aantal kent Daryl van Mieghem deze statistiek bij De Graafschap.

- In Doetinchem stond in december 2016 het laatste affiche tussen De Graafschap en Almere City FC op het programma. Een 4-1 eindstand. Vier verschillende doelpuntenmakers: Dean Koolhof, Youssef El Jebli, Piotr Parzyszek en Mark Diemers. Namens Almere City FC kwam Rick ten Voorde tot scoren.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 85,26

Gelijkspel: 11,42

Nederlaag: 3,31

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X