Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Eindhoven-uit

In aanloop naar… FC Eindhoven-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Dit duel zal worden geleid door de heer Van der Eijk. Hij wordt geassisteerd door Krijt en Strijker. De arbitrage wordt gecompleteerd door vierde man De Cock.

- FC Eindhoven bezet op dit moment de zeventiende plaats (37 punten).

- Opvallend genoeg heeft FC Eindhoven zowel de topscorer van de Jupiler League in de gelederen. Mart Lieder legde er al 25 binnen. Maar ook hebben de Brabanders de meest gepasseerde defensie (73 tegendoelpunten).

- FC Eindhoven begon het seizoen met Wilfred van Leeuwen op de bank. Hij vertrok op eigen verzoek kort na de wintersop en werd opgevolgd door oud-prof David Nascimento.

- FC Eindhoven won dit seizoen elf keer. Acht van deze zeges werden op eigen veld behaald.

- Door twee overwinningen in het paasweekend kan De Graafschap bij winst op FC Eindhoven deelname aan de Play-OFfs zeker stellen.

- Vorig seizoen debuteerde Henk de Jong in dit duel als hoofdtrainer van De Graafschap. Het werd 2-1.

- Youssef El Jebli is, al dan niet bewust, in een vreemde situatie terechtgekomen. Leek contractverlenging kort geleden, mede door zijn eigen uitspraken, in kannen en en kruiken, nu laat de middenvelder zelf en zijn entourage ineens een ander geluid horen. De komende week zal duidelijk worden of El Jebli ook volgend seizoen op De Vijverberg actief zal zijn.

- Voor Mark Diemers is Willem II in de markt.

- Met zijn treffer tegen FC Den Bosch bracht Daryl van Mieghem zijn seizoenstotaal op 14. Nummer twee op deze lijst Novakovich (Telstar) heeft er 18. Hendriks (GA Eagles) maakte er tot dusver 16.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 46,85

Gelijkspel: 33,94

Nederlaag: 19,21

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X