Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Jong Ajax-thuis

In aanloop naar… Jong Ajax-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- FC Dordrecht won de derde periodetitel. Komende vrijdag de start van de vierde periode met een thuiswedstrijd voor De Graafschap. Jong Ajax komt op bezoek. De aftrap zal om 20:00 uur worden verricht.

- Voor dit duel is scheidsrechter Van de Graaf aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Hubers en Janssen. Vierde official is Van der Laan.

- De Graafschap wist vier punten te pakken in de laatste drie duels. Zondag 4 maart een 0-4 overwinning bij Go Ahead Eagles. Vrijdag 9 maart een 0-1 nederlaag tegen periodewinnaar FC Dordrecht en afgelopen maandag een 1-1 gelijkspel tegen de nummer drie Fortuna Sittard.

- Hoofdcoach Henk de Jong kan tegen Jong Ajax niet beschikken over Fabian Serrarens. De aanvaller ontving tegen Fortuna Sittard een rode kaart en mist naast deze wedstrijd ook de confrontatie met NEC (23 maart).

- Voor de Bronzen Stier zijn twee spelers van De Graafschap genomineerd. Mark Diemers en Tarik Tissoudali maken, net als Andrija Novakovich (Telstar) en Cas Peters (FC Emmen), kans om de prijs voor beste speler van de derde periode binnen te halen. Stemmen kan hier!

- Tegenstander Jong Ajax bezit de tweede positie op de ranglijst, met slechts één punt achter lijstaanvoerder NEC. Vorig voetbaljaargang eindigden de Amsterdammers overigens op de tweede plek.

- De hoofdtrainer is Michael Reiziger en de oefenmeester van Jong Ajax wordt geassisteerd door Winston Bogarde.

- Eerder dit seizoen in Amsterdam won De Graafschap met ruime cijfers van 0-5. Youssef El Jebli, Sjoerd Ars, Anthony van den Hurk (penalty), Daryl van Mieghem en Tim Receveur waren de doelpuntenmakers.

- In Doetinchem behaalde De Graafschap op 10 maart 2017 een 3-2 overwinning. Ondanks een 1-2 achterstand via Vaclav Cerny en Frenkie de Jong, bepaalde Anthony van den Hurk de drie Achterhoekse treffers. Hierbij kon de aanvaller met drie doelpunten in een mooi lijstje zetten.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 58,28

Gelijkspel: 24,50

Nederlaag: 17,22

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X