Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Dordrecht-thuis

In aanloop naar… FC Dordrecht-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De strijd om de derde periodetitel is volledig losgebarsten. Zowel De Graafschap als tegenstander FC Dordrecht staan er goed voor met de vijftien behaalde punten. Vrijdag 9 maart om 20:00 uur start deze onderlinge ontmoeting.

- Voor dit duel is scheidsrechter Gözübüyük aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Jansen en Van de Ven. Vierde official is Dröge.

- De Graafschap boekte afgelopen zondag een 0-4 overwinning op bezoek bij Go Ahead Eagles. Daryl van Mieghem, Frank Olijve, Tarik Tissoudali en Fabian Serrarens wisten tot scoren te komen.

- Woensdag 7 maart werd De Graafschap winnaar van de Fan Award als club uit de Jupiler League. Anders kanshebbers waren Telstar en Go Ahead Eagles.

- Moedig jij het team van hoofdcoach Henk de Jong aan in deze belangrijke fase van de derde periodetitel? Bekijk hier de kaartverkoop.

- FC Emmen beschikt momenteel over de beste uitgangspositie met zeventien punten. Dat zijn er twee meer op de achtervolgers FC Volendam, FC Dordrecht en De Graafschap.

- De Emmenaren spelen vrijdag tegen Jong AZ en gaan maandag op bezoek bij FC Oss.

- Tegenstander FC Dordrecht is aan een opmars bezig in 2018. De eerste seizoenshelft werden de punten moeizaam gepakt. Na de winterstop werkt het team van hoofdcoach Gérard de Nooijer aan de weg.

- De eerste vijf confrontaties in 2018 werden in winst omgezet. Dat waren overwinningen op Jong FC Utrecht (0-2), Fortuna Sittard (3-0), FC Oss (2-0), Almere City FC (1-2) en Helmond Sport (3-2).

- Vorige week vrijdag werd er tegen Telstar een 3-2 nederlaag geleden.

- Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting in Dordrecht tussen beide ploegen in 1-1. Lars Nieuwpoort opende de score, waarna Mailson Lima de gelijkmaker binnen kon werken.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,38

Gelijkspel: 4,14

Nederlaag: 2,48

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X