Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Helmond Sport-thuis

In aanloop naar… Helmond Sport-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdag 23 februari staat de wedstrijd tussen De Graafschap en Helmond Sport op het programma. In Doetinchem start dit duel om 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Oostrom aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Fikkert en Janson. Vierde official is Nagtegaal.

- Het team van coach Henk de Jong verloor vorige week met 5-2 van FC Emmen en zag de concurrent uitlopen op de reguliere stand en de derde periode.

- Daryl van Mieghem was één van de doelpuntenmakers. De clubtopscorer staat nu op elf treffers. Tarik Tissoudali nam de andere goal voor zijn rekening.

- Myenty Abena zal terugkeren in de basisformatie. Hierdoor zal Bart Straalman op de bank plaatsnemen.

- De Graafschap won drie van de laatste vier gespeelde wedstrijden. Eerder werden er overwinningen geboekt op MVV Maastricht (1-3), Jong FC Utrecht (7-0) en FC Volendam (2-1).

- Helmond Sport bezit de negentiende plek met 23 punten. Vorige week viel er een 2-0 overwinning te noteren op hekkensluiter Jong FC Utrecht. Goals door Vicento en Van Heugten.

- Roy Hendriksen is aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bezig, maar maakte de club onlangs bekend na dit seizoen niet verder te gaan.

- Vorig seizoen werd de tweede periodetitel gewonnen en mocht Helmond Sport deelnemen aan de play-offs. Tegen Eredivisionist Roda JC werd de ploeg echter uitgeschakeld.

- Eerder dit seizoen won De Graafschap op bezoek bij Helmond Sport met 0-2. Doelpuntenmakers waren Van Mieghem en Mark Diemers.

- Helmond Sport wist de laatste confrontatie in Doetinchem winnend af te sluiten. Op een leeg stadion De Vijverberg won de ploeg met 2-4 door drie goals van Thomassen en een treffer van Hiwat. Namens de thuisploeg scoorden Youssef El Jebli en Anthony van den Hurk tegen.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 91,06

Gelijkspel: 6,29

Nederlaag: 2,65

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X