Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Jong FC Utrecht-thuis

In aanloop naar… Jong FC Utrecht-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdag 2 februari, een dag na de 64e verjaardag van de club, speelt De Graafschap tegen Jong FC Utrecht. In Doetinchem start dit duel om 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Perez aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Inia en Langeland. Vierde official is Van der Laan.

- De Graafschap won vorige week met 1-3 op bezoek bij MVV Maastricht. Sjoerd Ars zorgde voor de eerste twee goals. Jonathan Okita scoorde tegen, maar enkele minuten later zette Fabian Serrarens de 1-3 rust- en tevens eindstand op het scorebord.

- Hoofdcoach Henk de Jong zag in dat duel Ars geblesseerd uitvallen. De aanvaller mist hierdoor de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Serrarens is zijn vervanger.

- Nieuweling Tarik Tissoudali komt direct in actie als linksbuiten. Voor Youssef El Jebli zorgt dit er voor dat de middenvelder, met onlangs de fraaie 2-0 tegen Jong PSV, niet in de basis gaat starten.

- Voor Myenty Abena zal dit een speciaal duel gaan worden. Vorig seizoen was de verdediger actief voor Jong FC Utrecht.

- Vorig voetbaljaargang eindigde in stadion Galgenwaard de wedstrijd in 3-2. Daarbij deed Abena in dienst van Jong FC Utrecht al iets betekenen voor de Achterhoekse club. En noteerde Abena met een eigen treffer voor de 3-2 eindstand.

- De Domstedelingen verloren vorige week met 3-1 van SC Cambuur.

- Het team van trainer Robin Pronk nemen de laatste plaats in op de ranglijst met tien punten. De achterstand op Jong AZ is zeven punten.

- Jong FC Utrecht is met achttien doelpunten de minst scorende ploeg.

- De topscorer is Nick Venema met zes treffers.

- Eerder dit seizoen was Venema trefzeker met de 1-0. In het tweede bedrijf vier goals aan Doetinchemse zijde: Daryl van Mieghem, Sjoerd Ars, Anthony van den Hurk en Mark Diemers.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 92,55

Gelijkspel: 4,47

Nederlaag: 2,98

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X