Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rust in de tent met The Uppercats?

Rust in de tent met The Uppercats?

Na een sportief gezien teleurstellende decembermaand en het jaarlijkse kerstreces hebben Henk de Jong en zijn selectie de draad weer opgepakt. De oefenwedstrijd in Venlo tegen VVV ging verloren. De competitiehervatting afgelopen vrijdag in Leeuwarden leverde ook geen punten op. Na een vals einde afgelopen jaar betekende dat een valse start in het nieuwe jaar.

Tussendoor tekenden Henk de Jong, Sandor van der Heide en Peter Hofstede een contract dat hen tot juli 2019 aan de club verbindt en werd middenvelder Frank Olijve vastgelegd. Dat geeft rust in de tent zoals dat dan zo mooi genoemd wordt. 

Aankomende vrijdag komen er weer beloften naar De Vijverberg, Jong PSV. Beloften, zij doen in principe voor spek en bonen mee, maar er moet wel degelijk rekening mee gehouden worden. Wil De Graafschap bovenin de ranglijst mee blijven doen dan zullen de ‘jonkies’ uit Eindhoven over de knie moeten worden gelegd en op een meedogenloze manier weer richting Eindhoven gejaagd moeten worden. Een dergelijke overwinning geeft ook rust in de tent.

De werkzaamheden in de kantine zijn de afgelopen weken gewoon doorgegaan. Wanneer je binnen loopt kijk je je ogen uit. Niet alleen één van de grootste, maar ook één van de mooiste supporterskantines gaat het worden. Alle complimenten naar vooral de vrijwilligers die dit in korte tijd hebben neergezet. Heel langzaam komt dus ook hier wat meer rust in de tent (lees ‘kantine’).

Wie absoluut niet voor rust in de tent gaan zorgen zijn The Uppercats. De band bestaat uit Tarik Wichers (zang), Mark Oldenhave (gitaar), Arie van Boven (gitaar), Ronald Klein Bramel (bas) en Jos Veldhuis (drums). Zij spelen rock classics van A(C/DC) tot Z(Z Top). “We will rock your socks off!” is het motto van de band uit Hengelo (Gld). Ondanks de nieuwbouw kan de band niet garanderen dat het dak er niet afgaat. Vooral niet omdat de The Uppercats ook na de wedstrijd op het podium zal staan.

De avond is pas weer compleet wanneer de man-of-the-match met nog enkele andere spelers aanschuift bij de after-party.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.00 uur open. Kom dus op tijd om het weekend op een mooie manier te beginnen.

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)