Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... NAC Breda-thuis

In aanloop naar... NAC Breda-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De vierhoofdige leiding bij deze wedstrijd bestaat uit de heren Kuipers (arbiter), Van Roekel en Van de Ven (assistenten) e Bax (vierde official). Kupers, die hoopt volgend jaar op het EK actief te mogen zijn, floot De Graafschap eerder dit seizoen in het bekertreffen met FC Utrecht.

- Bij NAC gaat het sportief gezien redelijk goed. De Brabanders speelden tien punten bij elkaar, waardoor men op de dertiende plek staat.

- Financieel kost het de club veel meer moeite het huishoudboekje op orde te krijgen. Met een groot aantal acties hebben de fans al een behoorlijke duit in het zakje gedaan.

- Een laatste test vrijdag moet uitwijzen of Nemanja Gudelj it genoeg is om in actie te kunnen komen voor NAC

- Deze wedstrijd zorgt ook voor een tijdelijke terugkeer van Jordy Buijs op De Vijverberg. Afgelopen zomer verliet Buijs na 3,5 seizoen (95 wedstrijden. 10 goals), De Graafschap voor NAC. Hij is er echter nog geen basisspeler.

- Michael de Leeuw tekende vorige week voor zijn eerste doelpunt voor De Graafschap en zorgde er zo voor dat De Graafschap een punt meenam uit Heerenveen (1-1)

- Rydell Poepon moest op het laatste moment verstek laten gaan in Friesland. De aanvaller raakte licht geblesseerd, maar kan tegen NAC weer aantreden.

- Overigens wacht Poepon nog op zijn eerste treffer dit seizoen op De Vijverberg.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap – NAC Breda:
Dit was een levendige uitgave. De Graafschap kreeg voldoende kansen, maar NAC scoorde het eerst via Leonardo. De Graafschap kwam door een fraaie treffer van Yuri Rose een kwartier voor tijd langszij en leek door te drukken, maar Bargas trof de paal. NAC sloeg in de slotfase toe in de counter. Lurling en Gorter (penalty) scoorden Laatstgenoemde miste ook nog vanaf de stip. Rogier Meijer en Leon Broekhof zagen ook nog rood.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 68,67

Gelijkspel: 18,94

Nederlaag: 12,39

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X