Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rogier Meijer speelt voorlopig achterin

Rogier Meijer speelt voorlopig achterin

Rogier Meijer speelde zaterdag sterk bij Heerenveen. De aanvoerder van De Graafschap deed dat vanaf het begin van de wedstrijd centraal in de verdediging. Uit de training van woensdag bleek dat de Doetinchemmer daar ook vrijdag thuis tegen NAC Breda weer mag spelen.

"Ik ga in elk geval niet alles door elkaar husselen", zei trainer Ulderink die beaamt dat Meijer een sterke indruk achterliet in Heerenveen. De Graafschap speelde daar zaterdagavond met 1-1 gelijk.

Ted van de Pavert voldeed ook prima als linksback en blijft ook op die positie staan, omdat met de Macedoniër Djelil Abdulla de communicatie in het veld nog niet goed verloopt. Ulderink houdt vrijwel zeker vast aan de dezelfde spelers van afgelopen zaterdag. Alleen achter de naam van de herstelde Rydell Poepon staat nog een klein vraagteken, maar de verwachting is dat de spits kan starten in het belangrijke treffen met NAC.

Ulderink: "Poepon heeft weer een groot deel met de groep meegedaan en ook Purrel Fränkel was er voor het eerst weer bij in de groep. Met Muslu Nalbantoglu en Jochem Jansen moeten we nog wat meer geduld hebben. Zij zullen er vrijdag niet bij zijn", zo kon de Aaltense coach alvast melden.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X