Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap met schrik vrij tegen FC Emmen (2-2)

De Graafschap met schrik vrij tegen FC Emmen (2-2)

De Graafschap had op eigen veld lang niets in te brengen tegen FC Emmen. Een korte opleving zorgde er echter voor dat de Superboeren terugkwamen tot 2-2, maar het vertoonde spel van de ploeg van Henk de Jong deed menig supporter morren.

De Graafschap, met Andrew Driver terug in de basis, begon gedreven en vol energie aan het duel, maar kansen leverde dat niet op. Daarna zakte De Graafschap ver terug en namen de bezoekers het initiatief. en na een klein half uur opende oud-Superboer Alexander Bannink, geheel vrijstaand, de score: 0-1. De Graafschap was in het vervolg van de eerste helft machteloos en van het strijdplan van De Jong bleef dan ook niet veel over.

Na rust kwam er met Youssef El Jebli voor Tim Receveur meer creativiteit in het elftal. Het veldspel bleef echter matig en FC Emmen verdubbelde zelfs de voorsprong. De ingevallen Haydary verscheen alleen voor Filip Bednarek en liet de doelman kansloos: 0-2.

Een halve omhaal van Sjoerd Ars zorgde onverwacht voor de snelle 1-2 waarmee de Doetinchemmers terug waren in de wedstrijd. De Graafschap leek weer bij de les: duels werden gewonnen en de druk op FC Emmen werd opgevoerd en Anthony van den Hurk tekende voor de gelijkmaker: 2-2.

In de slotminuut had Andrew Driver de winnende treffer op zijn schoen, maar hij stuitte op doelman Telgenkamp. In de extra tijd liet FC Emmen de winst liggen door het missen van twee riante kansen: Bijl schoot naast en Haydary kreeg de bal ditmaal niet langs Filip Bednarek.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, vrijdag, 29 september 2017 (Speelronde 7, Jupiler League)

De Graafschap - FC Emmen 2-2 (0-1)
Scoreverloop: 0-1, Bannink (33), 0-2, Haydary (67), 1-2, Sjoerd Ars (68), 2-2, Anthony van den Hurk (77)

Arbiter: Martens
Toeschouwers: 7.671

Geel De Graafschap: Jordy Tutuarima, Tim Receveur, Mark Diemers, Lars Nieuwpoort
Geel FC Emmen: Bannink, Ben Moussa, Bijl, Haydary

De Graafschap: Filip Bednarek, Elvio van Overbeek (74. Lars Nieuwpoort), Myenty Abena, Sven Nieuwpoort, Andrew Driver, Jordy Tutuarima, Tim Receveur (46. Youssef El Jebli), Daryl van Mieghem, Mark Diemers, Anthony van den Hurk, Sjoerd Ars

FC Emmen: Telgenkamp, Bijl, Veendorp, Lima, Veldmate, Bakker, Chacon, Ben Moussa (86. Huizing), Klok, Bannink (51. Haydary), Peters.

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels &
Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X