De Graafschap heeft geen moeite met FC Emmen (3-1)

De Graafschap heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een zegen op FC Emmen. Op De Vijverberg, werd het door een zuivere hattrick van Daryl van Mieghem 3-1.

De Graafschap, dat volgende week de competitie opent op bezoek bij Jong PSV, kende een prima begin: Daryl van Mieghem opende al vroeg de score, met behulpDe ploeg van trainer Henk de Jong, van een grabbelende doelman Telgenkamp: 1-0.

De ploeg van trainer Henk de Jong, die Sven Nieuwpoort tot nieuwe aanvoerder heeft benoemd, was in het vervolg van de eerste helft heer en meester. Van Mieghem gaf hierbij zijn visitekaartje af door ook voor 2-0 en 3-0 te zorgen.

Na rust was er van het vertoonde spel voor rust niets meer te zien,kansen waren er nauwelijks. De bezoekers leken ook niet beter te kunnen, al werd het in de laatste minuut dan toch nog 3-1 door Haydary.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, zaterdag 12 augustus 2017 (voorbereiding seizoen 2017-2018)

De Graafschap -FC Emmen 3-1 (3-0)
Scoreverloop: 1-0, Daryl van Mieghem (4), 2-0, Daryl van Mieghem (13), 3-0, Daryl van Mieghem (33), 3-1, Haydary (90)

Geel De Graafschap: Myenty Abena

De Graafschap: Filip Bednarek, Jordy Tutuarima (80. Elvio van Overbeek), Myenty Abena, Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort, Andrew Driver, Tim Receveur, Fabian Serrarens (80. Youssef El Jebli), Mark Diemers, Anthony van den Hurk, Daryl van Mieghem (65. Sjoerd Ars)

FC Emmen: Telgenkamp: Bijl, Veendorp, Veldmate, Bakker, Klok, Ben Moussa (66. Huizing), Loen (66. Chacon), Peters (66. Haydary), Bilate, Bannink (77. Bijlsma)

Populaire links
Maak je keuze

Meedoen aan de Superboerenpoule

Seizoenkaartinformatie

Ja, ik word lid van SV Superboeren

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.