De Graafschap wint ook 2e oefenduel tegen AZSV: 1-3

AZSV uit Aalten, winnaar van de Achterhoek Cup, was dinsdagavond de tegenstander in de 2e oefenwedstrijd van De Graafschap.

De Graafschap ondervond veel tegenstand van een zeer gemotiveerd AZSV. Toch was het Anthony van den Hurk die de 1-0 vlak voor rust op het scorebord bracht. De Graafschap begon de 2e helft met twee wijzigingen, Diemers en Driver bleven achter in de kleedkamer. Een penalty gescoord door opnieuw Anthony van den Hurk, bracht de stand op 2-0.

Een paar minuten later scoorde Nyamsangya van AZSV de 1-2. Tenslotte maakte de in de 2e helft ingevallen Delano Burgzorg de 1-3 voor De Graafschap

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, dinsdag 18 juli 2017 (voorbereiding seizoen 2017-2018)

AZSV - De Graafschap 1-3 (0-1)
Scoreverloop: 0-1, Anthony van den Hurk (44.), 0-2, Anthony van den Hurk (50/penalty), 1-2, Nyamsangya (53.), 1-3, Delano Burgzorg (71)

De Graafschap: Agil Etemadi, Elvio van Overbeek (62. Jordy Tutuarima, 81. Mark Diemers), Lars Nieuwpoort (46. Bart Straalman), Myenty Abena (62. Reyer van Doorn), Sven Nieuwpoort, Andrew Driver (62. Tim Keurntjes), Tim Receveur (62. Delano Burgzorg), Mark Diemers (62. Andreas Dusink), Robert Klaasen (62. Koen Huntelaar) Sjoerd Ars (62. Marlon Versteeg), Anthony van den Hurk (62. Kyvon Leidsman)

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.