Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Yuri Rose: het was heel slecht

Yuri Rose: het was heel slecht

Doelpuntenmaker Yuri Rose stond met een enorme kater in de catacomben de pers te woord. "Als je vlak voor tijd de 2-1 maakt, mag je het natuurlijk nooit meer weggeven. Dat was ronduit amateuristisch. Zij mogen die vrije trap snel nemen, maar wij moeten gewoon opletten. En dan moet je daarna tevreden zijn met een punt en die bal in de ploeg houden. Maar wij schieten de bal naar voren en dan krijg je nog een goal tegen", sprak Rose.

De middenvelder was realistisch in zijn analyse. "De 0-0 ruststand was voor ons top, want het was heel slecht. Uit het niets maken wij toch 1-1 en 2-1. Mensen die op teletekst zien dat we toch nog verloren, verklaren je voor gek."

"Er valt genoeg te verbeteren en te leren. Je kan wel zeggen dat we geen speler hebben die een man kan passeren, maar dat is nu eenmaal zo. Daar heb je niets aan. Je moet gewoon doorgaan en leren van de dingen die fout gaan. Er moet in elk geval meer voetbal van achteruit komen, want vandaag speel je bijna niet naar voren", besluit Rose.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Maandag 4 december, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 8 december speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Cambuur (20:00 uur).

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)