Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Vriendenkring steunt sponsoractie

SV Vriendenkring steunt sponsoractie

Enkele weken terug is het bestuur van Supportersvereniging de Vriendenkring benaderd door De Graafschap voor een unieke sponsoractie. In het grootste geheim heeft een groep enthousiaste supporters en sponsoren een plan uitgewerkt om met de supporters en sponsoren van De Graafschap de club te gaan steunen met shirtsponsoring. Onder het motto “De Graafschap dat zijn Wij” kan iedere supporters zijn naam op het shirt laten zetten en daarmee shirtsponsor worden.

Om dit plan te kunnen realiseren is de steun gevraagd van sponsoren. Ook onze supportersvereniging is gevraagd het plan te ondersteunen. Al snel bleek dat het bestuur unaniem enthousiast was over het plan. Vervolgens heeft er woensdag 7 september overleg plaats gehad tussen Marian Böttcher (bestuurslid), Hans Boesberg (voorzitter) en Henk Bloemers (Commercieel Directeur De Graafschap) om onze steun toe te zeggen. Het bestuur is van mening dat wij als supportersvereniging er in de eerste plaats zijn om waar mogelijk onze club te steunen. Door onze bijdrage aan deze actie zal Supportersvereniging De  Vriendenkring zich ook zeker positief profileren. Op de persbijeenkomst zaterdagavond in het stadion waren Marian Böttcher en Ben Roelofs (sponsorcommissie) aanwezig om de Supportersvereniging te vertegenwoordigen.

“We zijn zeer verheugd onze steun te kunnen en mogen geven aan deze actie” zegt de voorzitter van de Vriendenkring Hans Boesberg. “We juichen dit plan toe en we complimenteren de bedenkers onder aanvoering van Sjoerd Weikamp met dit succes. De Graafschap dat zijn Wij, krijgt op deze manier een extra dimensie” aldus de voorzitter. “We zijn er van overtuigd dat iedere fan achter dit plan gaat staan. Wij zullen er alles aan doen om onze leden op te roepen mee te doen en hun naam op het shirt te laten zetten. Dit is een historisch moment met als kers op de taart de drie punten tegen NEC. Mijn weekeinde kan niet meer stuk” aldus Hans Boesberg.

Wil je meer weten over deze unieke samenwerking ‘of eraan deelnemen? Surf dan naar www.dran.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X