Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorzitter Vriendenkring over actie en clubblad ‘D’ran’

Voorzitter Vriendenkring over actie en clubblad ‘D’ran’

D´ran, is de naam ons supportersmagazine, maar nu ook de naam van de nieuwe shirtsponsor. “Mooier kan het niet zijn; de naam van ons magazine op het shirt van onze club. Alleen dat is al een prachtige actie” zegt Hans Boesberg, voorzitter van Supportersvereniging De Vriendenkring, in reactie op de naam van de nieuwe shirtsponsor. 

Tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op 25 september speelt De Graafschap voor het eerst met de naam van de nieuwe shirtsponsor op het shirt. Vanaf dan zal, gedurende 18 wedstrijden, D´ran op het shirt staan. Samen met een groep sponsoren heeft Supportersvereniging De Vriendenkring dit mede mogelijk gemaakt. “Dit is een extra aantrekkelijke gelegenheid voor onze Supportersvereniging om zich ook te profileren.”, aldus Boesberg. “D´ran is namelijk de naam van ons supportersmagazine, dat dit seizoen zijn 20e jaargang ingaat. De D´ran krijgt een geheel nieuwe look en als we dan het magazine zo onder de aandacht kunnen brengen, is dat geweldig”.

De D´ran is bijna 20 jaar lang verzorgt door Fred Zdebel. Fred heeft besloten er mee te stoppen en De Vriendenkring is op zoek gegaan naar en nieuw redactieteam. “We zijn Fred zeer dankbaar voor de vele jaren D´ran die hij ons heeft gegeven. We zijn er in geslaagd om een nieuw redactieteam samen te stellen die de hoge kwaliteit van de D´ran kan waarborgen.”, stelt Boesberg.

Het redactieteam heeft naar de inhoud en vormgeving gekeken en zoals gebruikelijk bij een nieuw team gaat dat gepaard met veranderingen. “We hebben de vormgeving aangepast nadat een ieder in het team zijn mening had gegeven en daar is een heel mooi en fris magazine uit voort gekomen. In de tweede helft van oktober zal de nieuwe D´ran bij onze leden op de deurmat neerdalen. We zijn heel benieuwd naar de reacties.”.

Het bestuur van Supportersvereniging De Vriendenkring roept iedereen op om de actie te steunen. Ga naar www.dran.nl en zet je naam op het shirt. Voor slechts € 19 staat jouw naam op het officiële shirt van onze club. Nog mooier is als je het shirt ook bestelt, daarmee steun je onze club en heb jij een uniek shirt. Attamottamotta!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X