Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Supporters De Graafschap shirtsponsor

Supporters De Graafschap shirtsponsor

De supporters van De Graafschap worden shirtsponsor voor 18 duels dit seizoen. Dat maakt de club vanavond bekend. Het is voor het eerst in het profvoetbal dat fans met een logo op het shirt komen van een club. Het gaat daarbij om de supporterskreet D'RAN die staat voor Achterhoekse strijd en beleving. Fans kunnen voor 19 euro hun naam op het shirt kopen die met een speciaal systeem in het logo wordt verwerkt. Enkele tientallen bedrijven ondersteunen de actie financieel en zorgen voor het fundament.

Het nieuwe tenue is voor het eerst te zien op 25 september tegen FC Groningen. Fans kunnen zich via de site Dran.nl hun naam claimen op het shirt. Die mogelijkheid bestaat tot zaterdag 1 oktober. "Het is echt uniek en het maakt me heel trots", jubelt directeur Henk Bloemers. "Dit concept heeft alles in zich wat wij als club uit willen stralen. De Graafschap is van de mensen, dat kan niet beter tot uiting komen dan met dit briljante plan. En je ziet de saamhorigheid van deze club tussen sponsors en supporters hiermee tot uiting komen. Echt geweldig."

Bron: Omroep Gelderland

Wil je meer weten over deze unieke samenwerking ‘of eraan deelnemen? Surf dan naar www.dran.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X