Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Eindelijk weer eens winst voor De Graafschap: 1-4

Eindelijk weer eens winst voor De Graafschap: 1-4

De Graafschap heeft de uitwedstrijd tegen Achilles'29 met ruime cijfers gewonnen. In Groesbeek werd het 1-4, De overwinning volgde na de mededeling eerder op de dag dat Henk Bloemers stopt als algemeen directeur bij de club.

Trainer Jan Vreman kende met zijn ploeg een prima start tegen de ploeg die na de winterstop op eigen veld nog ongeslagen was. Binnen één minuut werd de score geopend. Tim Vincken profiteerde optimaal van een fout van doelman Hengelman. De vroege voorsprong zorgde ervoor dat de Doetinchemmers een makkelijke eerste helft speelden. Kort voor rust zette Vlatko Lazic zelfs 0-2 op het scorebord.

Na rust kende de Achterhoekers een mindere fase en kwam Achilles'29 terug in de wedstrijd door een doelpunt van Van Bochoven (1-2). Even leek op De Heikant de gelijkmaker in de lucht te hangen. Maar De Graafschap liet het verschil tussen beide ploegen tot uiting komen in de score. Een schot van Vincent Vermeij belandde op de paal, maar de rebound was een prooi voor Dean Koolhof. De spits de van Pieter Huistra nauwelijks speeltijd kreeg, tekende zo voor zijn derde treffer: 1-3.

De 1-4 van de ingevallen Brahim Darri betekende zijn eerste treffer voor De Graafschap, dat zo de tweede uitzege na de winterstop boekte en zo op het veld 'antwoordde' na een roerige week op De Vijverberg.

Karakteristiek, zondag 23 februari 2014

Achilles'29 - De Graafschap 1-4 (0-2)
Scoreverloop: 0-1, Tim Vincken (1), 0-2, Vlatko Lazic (39), 1-2, Van Bochoven (57), 1-3, Dean Koolhof (68), 1-4, Brahim Darri (83)

Arbiter: Lindhout
Toeschouwers: 1.580

Geel De Graafschap: Gregor Breinburg
Geel Achilles'29: Edwards, Smits, Schouw

De Graafschap: Theo Zwarthoed, Nathaniel Will, Frank van Kouwen, Robin Pröpper, Vlatko Lazic, Tim Vincken (70. Jerry van Ewijk), Edwin Linssen, Gregor Breinburg, Dean Koolhof, Nathan Kabasele (70. Brahim Darri), Vincent Vermeij

Achilles'29: Hengelman, Verhoeven, Zeller, Rijnbeek, Edwards, Schouw, Van Steen, Hendriks (46. Smits), Raja Boean (75. Hol), Thoone, Van Bochoven

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule
& Pupil van de Week & Hoe kom ik aan een seizoenkaart?

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X