Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman geïrriteerd door commotie

Jan Vreman geïrriteerd door commotie

Ook rond de wedstrijd van De Graafschap tegen Achilles'29 was weer van alles aan de hand. De fans richtten zich tegen de als algemeen directeur gestopte Henk Bloemers.'

"Ik zie dat wel en vind dat heel erg jammer", verklaart trainer Jan Vreman. "De aandacht ligt nu verkeerd, die zou gericht moeten zijn op het sportieve gedeelte en die krijg je door weer resultaten te boeken. Ik heb vanmorgen even aangegeven aan de groep wat er aan de hand is, maar daarna moet de focus weer op Achilles liggen. En dat hebben we goed gedaan."

"Er is geen Jan Vreman-effect, hoor", lacht de clubman. "We hebben gewoon een effect te pakken dat we vandaag de punten pakken en één punt tegen Volendam. Dat doen we met z'n allen. Er zat vandaag overtuiging in, je zag dat ze het wilden. Alleen een fase na de rust was het niet goed. Dat moeten we toch op een andere manier proberen in te vullen. We waren de bal te snel kwijt en daarom werd het te onrustig."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X