Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Piotr Parzyszek per direct naar Charlton Athletic

Piotr Parzyszek per direct naar Charlton Athletic

De Graafschap en Charlton Athletic hebben overeenstemming bereikt inzake een overname van Piotr Parzyszek. De 20-jarige Poolse jeugdinternational tekent vrijdag, na afronding van een medische keuring, een 4,5-jarige verbintenis bij de Engelse Championship club. Parzyszek stond bij De Graafschap nog tot 2016 onder contract.

“We hadden Piotr Parzyszek graag tot het einde van dit seizoen bij De Graafschap behouden. Maar wij zijn als club trots dat een speler, die uit de eigen jeugd komt, een dergelijke stap kan maken. Piotr is een volgende ambassadeur van de Voetbalacademie van De Graafschap”, aldus technisch manager Roland Vroomans.

“Als speler heb ik mij bij De Graafschap kunnen ontwikkelen. Nu ben ik toe aan mijn volgende sportieve stap. Ik wil alle supporters bedanken voor de steun, maar ook de club voor het vertrouwen en de geboden mogelijkheden om me steeds te blijven ontwikkelen.” zo laat Piotr Parzyszek weten.

Omdat Parzyszek was ondergebracht in een transferpool zal een deel van de ontvangen gelden terugvloeien aan investeerders. Over de hoogte van de transfersom wordt geen uitspraak gedaan.

Bron: De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten