Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Parzyszek wacht niet langer en ziet af van Benfica

Parzyszek wacht niet langer en ziet af van Benfica

Piotr Parzyszek vervolgt zijn carrière toch niet bij Benfica. De spits van De Graafschap heeft zelf een streep gezet door de opvallende verhuizing.

Benfica bereikte enkele weken geleden overeenstemming met De Graafschap over een transfersom van ongeveer 650 duizend euro. De twintigjarige Poolse spits kon voor vierenhalf jaar tekenen in Lissabon, waarbij hij het seizoen op huurbasis af zou maken in Doetinchem.

'De clubs waren eruit, maar wij werden maar aan het lijntje gehouden', zegt Cees van Vossen, zaakwaarnemer van Parzyszek. 'Over het salaris en de contractduur was duidelijkheid, maar verder waren er nog te veel vraagtekens. En die bleven in de voorbije weken maar bestaan. Daarop hebben we besloten om een einde te maken aan de onzekerheid en de overgang af te blazen.'

Een transfer van de Pool, die momenteel met zestien doelpunten topscorer is van de Jupiler League, is zeker nog niet uitgesloten. In eerder stadium toonde ook het Engelse Aston Villa belangstelling. Parzyszek heeft in Doetinchem nog een verbintenis tot medio 2016.

Bron: VI.nl

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X