Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Transfer Piotr Parzyszek ketst op nippertje af

Transfer Piotr Parzyszek ketst op nippertje af

Piotr Parzyszek van De Graafschap was dichtbij een overgang naar het Franse Nantes, maar de transfer gaat niet door. Dat meldt technisch manager Roland Vroomans. 'Ze konden ons een aantal zekerheden en garanties niet bieden. Het gaat hem niet worden.' 

De topscorer van De Graafschap kon naar verluidt voor 4,5 jaar tekenen bij de Franse middenmotor. Parzyszek wilde wel naar Nantes, maar blijft nu waarschijnlijk dit seizoen toch gewoon in Doetinchem. 'Maandagavond meldde Nantes zich. We hebben lang gepraat. Het leek niets te worden, maar een dag later ging het toch weer de goede kant op. We wilden echter per direct een transfersom, maar zij konden ons geen duidelijkheid geven en alles verliep ook traag', aldus Vroomans.

De transfermarkt sluit vrijdagavond om 24:00 uur. De spits kan nog steeds vertrekken volgens Vroomans. 'Er speelt nog een buitenlandse club op de achtergrond, maar meer kan ik daar niet over zeggen.' Eerder zegde Parzyszek zelf Benfica af. Ook die club kon volgens de speler te weinig zekerheden bieden en een overgang naar Lissabon ketste af.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X