Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Zwarthoed terug in doel De Graafschap

Zwarthoed terug in doel De Graafschap

Theo Zwarthoed keert vrijdag tegen FC Emmen terug in het doel van De Graafschap. De 31-jarige keeper vervangt Jasper Heusinkveld, die weer genoegen moet nemen met een rol op de reservebank.

Zwarthoed kampte ruim twee maanden met een liesblessure. Zijn herstel duurde een aantal weken langer dan verwacht. Nathaniel Will staat op het punt vader te worden en ontbrak donderdag tijdens de laatste training. Jordan Garcia-Calvete verliet die training voortijdig met lichte klachten. De verwachting is dat de kleine Belg kan spelen in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

Voor De Graafschap is routinier Tim Bakens nog altijd niet inzetbaar. Het is zelfs twijfelachtig of de centrumverdediger dit kalenderjaar nog in actie kan komen. Milan Massop is op de weg terug na een hamstringblessure, was donderdag ook op het trainingsveld, maar zit waarschijnlijk nog niet bij de selectie tegen FC Emmen. Ook de langdurig geblesseerden Frank van Kouwen en Santy Hulst bivakkeren nog altijd in de lappenmand.

Opstelling De Graafschap: Zwarthoed, Will, Pröpper, Van de Pavert, Lazic; Calvete, Linssen, Breinburg; Vincken, Parzyszek, Jansen.

Bron: Omrep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter