Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdagavond om 20.00 uur trappen De Graafschap en FC Emmen af voor de negentiende speelronde in de Jupiler League. Slechts 3 punten is het verschil tussen beide ploegen in het voordeel van de Achterhoekse club.

- De scheidsrechter voor dit duel is Van de Graaf. Zijn assistenten zijn Bluemink en Inia. Vierde official is Kooij.

- FC Emmen vinden we terug op plaats negen met 26 punten.

- Het team van trainer Joop Gall wist in de voorgaande speelronde met 1-5 te winnen bij FC Volendam, en dat terwijl de Emmenaren in de tweede helft met tien man speelden nadat er een rode kaart werd gegeven aan Yannick de Wit.

- De Graafschap wist in de laatste drie wedstrijden slechts één punt te pakken tegen Achilles’29 (2-2). De overige twee duels tegen FC Eindhoven (1-3) en MVV Maastricht (2-1) gingen verloren.

- In de wedstrijd tegen MVV Maastricht zag hoofdcoach Pieter Huistra dat clubtopscorer Piotr Parzyszek de uitspelende ploeg op een 0-1 voorsprong zette.

- Vorig voetbaljaargang wist De Graafschap beide wedstrijden winnend af te sluiten. In Emmen werd een 1-3 winstpartij genoteerd. Thuis voor eigen publiek een 4-1 zege door doelpunten van Tim Vincken (penalty), Robin Pröpper, Jordan Garcia-Calvete en Jerry van Ewijk. Namens de club uit Drenthe scoorde Elson Almeida.

Nieuws van SV Superboeren

-SV Superboeren bestaat 40 jaar, Brigata Tifosi 10 jaar. Dat maakt samen een halve eeuw. Reden voor deze groeperingen om de grootste koning van de laatste 50 jaar (en de twaalf eeuwen daarvoor) naar Doetinchem te halen (meer).

-Bij het D'ran! Magazine dat recent aan al onze leden is verstuurd, zit een formulier in. Wij vragen u dit formulier in te vullen en naar ons op te sturen. Dit kan ook via info@superboeren.nl.

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 86,27

Gelijkspel: 10,07

Nederlaag: 3,66

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X