Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... ADO Den Haag-thuis

In aanloop naar... ADO Den Haag-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De heer Van Sichem zag eerder deze week dat zondag om 12.30 uur als leidsman moet optreden op De Vijverberg. De heren Diks en Strijker zijn de assistent-arbiters. Als vierde man is de heer Lindhout aanwezig.

- ADO Den Haag beleefde een prima vorig seizoen, met als uiteindelijke beloning Europees voetbal. Die glans is het elftal een beetje kwijt.

- De club zag succescoach John van den Brom ‘geforceerd’ naar Vitesse vertrekken. En topscorer Boelykin keerde terug naar RSC Anderlecht, daar heeft de Rus echter al weer aangegeven te willen verkassen. De club zelf verkocht Timothy Derijck an PSV.

- Onder leiding van de nieuwe coach Maurice Steijn (Van den Broms assistent) kent ADO een moeizame start, met ruime nederlagen tegen FC Groningen en PSV.

- De Graafschap jaagt nadrukkelijk op de eerste overwinning van het seizoen. Oefenmeester Ulderink zag zijn ploeg in de eerste drie duels telkens op voorsprong komen, maar in de laatste twee duels werd de voorsprong in de slotfase prijsgegeven. 

- Michael de Leeuw en Rydell Poepon zijn in de eerste wedstrijden het meest waardevol voor De Graafschap. De Leeuw is al goed voor drie assists, waaruit Poepon tweemaal wist te scoren.

- Nenad Sreckovic,is nog niet speelgerechtigd voor De Graafschap. Hij lijkt overigens niet de laatste aanwinst voor De Graafschap te zijn.

- De Graafschap zal voor aanvang van deze wedstrijd stilstaan bij het overlijden van Fritz Korbach. De spelers dragen rouwbanden en er zal een minuut stilte in acht worden genomen. ter nagedachtenis aan de kleurrijke oefenmeester. Korbach overleed bijna tee weken geleden op 66-jarige leeftijd.

- Even een klein blokje verkeersinformatie: in Doetinchem is de Gaswal (Tussen de Europaweg en de IJsselkade) afgesloten. Houd er rekening mee met uw route naar het stadion.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap – ADO Den Haag:
Een enerverend potje voetbal met De Graafschap als verdiende winnaar. Een vroeg doelpunt van Poepon bleek uiteindelijk beslissend (1-0). Noodgedwongen moest trainer Darije Kalezic het doen met jonge spelers. Het publiek stuwde deze ploeg naar grote hoogte.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 60,43

Gelijkspel: 28.18

Nederlaag: 11,39

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X