Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Volendam-thuis

In aanloop naar... FC Volendam-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Bij deze wedstrijd is de leiding in handen van de heer Higler. Hij weet zich geassisteerd door de heren Hubers en Lapar. Als vierde man is de heer Grilis op De Vijverberg aanwezig.

- Voor supporters die bij het bezoek aan De Vijverberg gebruik maken van de Dennenweg is het belangrijk te weten dat deze deels is AFGESLOTEN! De omleidingroute staat aangegeven. Houd rekening met extra drukte en dus extra reistijd!

- Tegenstander FC Volendam haalde afgelopen maandag in tegen FC Den Bosch. Het werd 1-1. Daardoor moest men de derde periode aan De Graafschap laten

- Trainer Hans de Koning, bezig aan zijn eerste seizoen aan De Dijk, koerst met zijn ploeg gedecideerd af op de Play-Offs, met een prima derde plaats met 42 punten.

- Tot nu toe is FC Volendan met 56 doelpunten ook de meest scorende ploeg. Jack Tuyp (23 treffers) en Michiel Kramer (16 treffers) nemen het grootste deel van de doelpunten voor hun rekening.

- De Graafschap is door het winnen van de derde periode al zeker van deelname an de Play-Offs. Het volgende begeerde doel is een positie in de topvijf.

- Ted van de Pavert viel in het verloren duel met Sparta (2-1) geblesseerd uit. Hij is nog niet voldoende hersteld om te kunnen spelen. Timothy van der Meulen verschijnt daardoor weer aan de aftrap.

- Tevens is Santy Hulst weer inzetbaar.

- Deze wedstrijd is ook het 'duel' tussen de topschutters in de Jupiler League: Jack Tuyp (23 doelpunten) en Anco Jansen (17 doelpunten).

- Vrijdag 8 maart wordt een paar minuten voor de wedstrijd De Graafschap – FC Volendam de Bronzen Stier uitgereikt aan De Graafschap. In verband met het winnen van deze periode biedt De Graafschap haar supporters, als dank voor de steun, een speciaal ‘Happy Hour’ aan. Voorafgaand aan de uitreiking van de Bronzen Stier is in het supportershome de drank tussen 19:00 uur en 19:45 uur, 2 halen – 1 betalen.

De actie 2 halen - 1 betalen is mede mogelijk gemaakt door Grolsch en Vrumona.

Nieuws van SV Superboeren

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Wij zoeken een nieuw ontwerp voor onze ledenpas. Hiervoor hebben we een ontwerpwedstrijd uitgeschreven.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 80,22

Gelijkspel: 16,61

Nederlaag: 3,16

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X