Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Joost Terol wil nog twee jaar door

Joost Terol wil nog twee jaar door

Joost Terol is bij De Graafschap aan een constant seizoen bezig. De 33-jarige sluitpost heeft een aflopend contract, maar zou graag nog langer blijven in Doetinchem.

'Tot mijn 35e wil ik door. Als dat hier kan, zou het fantastisch zijn. Van De Graafschap kant is het logisch dat ze wachten. De club weet ook nog niet waar ze volgend seizoen spelen. Ik ben transfervrij en heb een goede positie. Ik heb alles gespeeld. Alles staat nu stil. Ze kunnen weinig doen. Ik verwacht pas in juni duidelijkheid over de meeste spelers', aldus Terol.

Terol erkent dat De Graafschap een overwegend zwakke eerste seizoenshelft doormaakte. Pas in december werd het voetbal beter. De doelman moest vol aan de bak. 'Toen kreeg ik veel te doen. Nu het beter gaat, is dat veel minder. Dan is het voor een keeper lastiger om in een wedstrijd te komen, maar ook vooral fijn omdat het vertrouwen geeft. Verdedigers geven ook beter rugdekking aan elkaar. Alles verloopt nu wat beter.'

Als concurrent Volendam vrijdag verslagen wordt, doet De Graafschap goede zaken. 'We moeten de goede lijn van thuiswedstrijden doortrekken. Sparta uit hebben we geanalyseerd. Daar had meer in gezeten. Je ziet dat er bovenin veel gebeurd. Ploegen winnen en verliezen van elkaar. Alleen Sparta is eigenlijk vrij constant. Het kan morgen een mooie wedstrijd die wij moeten winnen. Hoe hoger je eindigt, hoe beter straks voor de play-offs. Dan moeten we er vol opklappen en dan kan het nog een leuk verhaal worden.'

Bron: Omroep Gelderland

'Vind SV Superboeren De Graafschap leuk'

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X