Beloften verliezen in slotfase (1-2)

Jong De Graafschap heeft de thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam verloren (1-2). De bezoekers wonnen de een treffer in de voorlaatste minuut. Bij de thuisclub vielen Charlie Trafford en Lars van Roon geblesseerd uit.

In Ulft kende de ploeg van trainer Jan Vreman een prima begin en dat leidde na een kwartier tot de openingstreffer van het hoofd van Coen Maertzdorf. Na een half uur viel de jonge Canadees, Charlie Trafford, geblesseerd uit met op het oog een zware blessure. De Graafschap speelde even met tien man en daar profiteerde Volendam optimaal van door de gelijkmaker achter doelman Zwarthoed te werken: 1-1.

Na de pauze bleef het evenwicht in de stand lang gehandhaafd. Tot twee minuten voor tijd, toen Volendam de 1-2 scoorde. Lars van Roon maakte dit al niet meer mee. De verdediger viel zo'n tien minuten voor het einde eveneens geblesseerd uit.

Jong De Graafschap: Theo Zwarthoed, Jermo Wilsterman (75. Tom Menting), Niek te Veluwe, Jeroen Drost, Lars van Roon (60. Yordi Orriëns), Rogier Meijer, Charlie Trafford (30. Sam Hendriks), Jerry van Ewijk, Coen Maertzdorf, Harrie Gommans, Jan Willem Stronks

13 - 1

Download competitieschema Jong De Graafschap seizoen 2012/2013 (Divisie B)

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

Vrijdag 29 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 29 maart. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Jong AZ.