Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Eindhoven-thuis

In aanloop naar... FC Eindhoven-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor dit duel is de heer Bekebrede aangesteld al leidsman. Zijn assistenten op De Vijverberg zij de heren Dobre en Inia. De heer Ter Braak maakt al vierde official het kwartet compleet.

-  Voor supporters die bij het bezoek aan De Vijverberg gebruik maken van de Dennenweg is het belangrijk te weten dat deze deels is AFGESLOTEN! De omleidingroute staat aangegeven. Houd rekening met extra drukte en dus extra reistijd!

- FC Eindhoven draaide vorig seizoen bovenin mee in de Jupiler League. Hoe schril is het contrast met dit seizoen, waar de Brabanders hekkensluiter zijn met dertien punten.

- FC Eindhoven kreeg al 39 doelpunten tegen. Alleen Almere City FC, Excelsior en FC Oss verwerkten meer tegengoals.

- In de winterstop werd de aanvallinie versterkt met Anthony van den Hurk. De spits, die zijn opleiding genoot bij PSV, kwam over van FC Den Bosch.

- De Graafschap kwam met de 5-1 zege op Almere City FC sterk uit de winterstop. Trainer Pieter Huistra ziet dat het voetballend meer en meer de goede kant op gaat met zijn ploeg.

- Frank van Kouwen ontbreekt in dit duel vanwege een schorsing, at betekent dat Van der Meulen weer eens vanaf het begin mag starten.

- Ted van de Pavert speelde deze week zijn eerste interland voor de Oranje-beloften (een elftal onder Jong Oranje) De Oranje-beloften verloren met 3-0 op bezoek in Ierland.

- Voor technisch manager Roland Vroomans van De Graafschap is FC Eindhoven de club waar hij zijn profloopbaan in 1985 begon. Ondanks wat uitstapjes speelde hij er het grootste deel van zijn carrière. Vroomans speelde 318 wedstrijden voor Eindhoven en scoorde liefst 104 keer.De Graafschap heeft lang en tevergeefs gezocht naar een aanvaller met dit gemiddelde.

Nieuws van SV Superboeren

- Op 16 februari organiseren wij een Winter BBQ (meer).

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Steun SV Superboeren door BoXXer te 'Liken'. Dat kan hieronder! (meer).

- Wij zoeken een nieuw ontwerp voor onze ledenpas. Hiervoor hebben we een ontwerpwedstrijd uitgeschreven.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 84,02

Gelijkspel: 12,82

Nederlaag: 3,16

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X