Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Geen transfers bij De Graafschap

Geen transfers bij De Graafschap

De Graafschap zal zich vrijwel zeker niet meer versterken. De deadline loopt vanavond om 24:00 uur af, maar omdat er niemand weggaat zal de club ook geen nieuwe spelers halen.

"De gekkigheid zit vaak op het laatste moment en dus blijft het spannend, maar ik denk dat het rustig blijft', zegt trainer Pieter Huistra. "Voor ons als technische staf is dat prettig."

"Er is nooit een concreet bod voor een speler van ons neergelegd. En voor een appel en een ei doen wij iemand als Anco Jansen echt niet weg. Daar zijn we ook te ambitieus voor", vult manager Roland Vroomans aan. "Je merkt verder ook dat er weinig middelen zijn bij de clubs. Er is geen sneeuwbaleffect ontstaan. Dat had misschien gekund als de transfer van Leroy Fer was doorgegaan, maar dat is ook niet gebeurd."

PEC Zwolle liet volgens Vroomans "in de wandelgangen" wel doorschemeren dat Jansen met veel interesse werd gevolgd, maar serieus om de tafel gingen beide partijen nooit. De Graafschap wil voor de sterspeler van de Doetinchemse club minimaal een half miljoen euro ontvangen.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten