Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rogier Meijer luidt de noodklok

Rogier Meijer luidt de noodklok

Rogier Meijer vindt dat boze supporters en clubleiding snel met elkaar om tafel moeten. Een groot deel van de fanatieke aanhang staat lijnrecht tegenover directie en bestuur en eist met spreekkoren al weken het vertrek van voorzitter Ross. De situatie werd verder op de spits gedreven toen fans zich vorige week in Veendam niet aan de regels hielden en de directie woensdag besloot om een dit seizoen net nieuw sfeervak alweer op te heffen. 

Meijer baalt enorm van alle onrust. "Zo komen we er ook niet uit. Er wordt alleen nog gecommuniceerd via de pers en social media. Ik hoop dat ze weer met elkaar gaan praten."

Sfeer op De Vijverberg is weg

De rasechte Graafschapper maakt zich grote zorgen. "Klopt, dit seizoen is het geen geweldig feest op de tribune. Het is uitermate jammer dat we steeds zo negatief in het nieuws komen. De unieke sfeer op De Vijverberg is weg. Ik hoop dat het snel draait, want wij krijgen het op het veld ook mee. Ik vind het allemaal moeilijk. In sommige dingen hebben ze ook gelijk, want er zijn de afgelopen jaren veel fouten gemaakt. Of een paar overwinningen helpen? Ik denk het niet, want het publiek was niet gericht op ons, maar meer met andere dingen bezig."

Meijer moest erkennen dat De Graafschap een zwakke wedstrijd speelde. "We hebben te weinig afgedwongen. Na die goal van Oss zijn we het kwijt. Op het laatst hoop je dat een bal nog goed valt, maar het is gewoon te weinig. Je merkt dat er meer spanning op de ploeg staat als we thuis spelen. Dat moet snel veranderen."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X