Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Oss-thuis

In aanloop naar... FC Oss-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het arbitrale kwartet voor dit duel van vrijdagavond op De Vijverberg (aanvang 20.00 uur) staat onder leiding van arbiter Bax. Zijn assistenten zijn de heren Bronsdaijk en Slot. Als vierde official is de heer Van der Lip van de partij.

- Het bescheiden FC Oss, is na een vrije val op de zeventiende plaats beland. De Brabanders behaalden tot nu zeven punten. Het verloor de laatste vijf duels, waarvan één bekerduel.

- Aan de zijde van FC Oss vinden we drie spelers met een Graafschap-verleden: Joep van de Ouweland, periode 2005-2010, 149 wedstrijden (6 doelpunten) voor De Graafschap. Muslu Nalbantoglu, periode 2009-2012, 76 wedstrijden (4 doelpunten). Marcel van der Sloot stond drie seizoenen onder contract in Doetinchem, maar speelde nooit een competitieduel in de hoofdmacht. Hij werd tweemaal verhuurd aan FC Dordrecht.

- De Graafschap wacht sinds de eerste competitieronde (Excelsior, 2-0) op een driepunter op eigen veld.

- Vorige week boekte De Graafschap wél weer eens een overwinning. Op bezoek bij Veendam werd het 2-3. De tegendoelpunten vielen, niet voor het eerst dit seizoen, weer na de rust.

- Spits Harrie Gommans speelde tot nu toe vijf competitiewedstrijden voor de Superboeren. Scoren deed de Limburger nog niet.

- De afgelopen week bleek wederom dat de relatie tussen de clubleiding van De Graafschap en een groeiend deel van de trouwe achterban, niet is verbeterd.

- Het gemiddeld aantal toeschouwers over de tot nu toe gespeelde duels op De Vijverberg, ligt op precies 7.600 en blijft iets achter bij de verwachtingen.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Het bestuur van SV Superboeren De Graafschap nodigt u graag uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 november 2012. Meer.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 94,62

Gelijkspel: 4,27

Nederlaag: 1,11

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X