Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Muslu Nalbantoglu: onrust is optelsom

Muslu Nalbantoglu: onrust is optelsom

Muslu Nalbantoglu keert vrijdag voor even terug op de grond waar hij veel mooie herinneringen koestert. Als speler van FC Oss ontmoet hij zijn oude werkgever De Graafschap. "Ik mis het sfeertje van De Vijverberg wel."

Bij FC Oss vallen de prestaties de laatste tijd flink tegen. "En dat is toch waar het om draait. We konden vijf weken geleden een flinke stap omhoog maken, maar nu we vier keer op rij hebben verloren staan we ineens zeventiende. Bij FC Oss werken fijne mensen en hebben we een leuke spelersgroep. Het is allemaal wel een stuk kleiner dan bij De Graafschap", merkt Nalbantoglu.

De rechtsback volgt op afstand de huidige ontwikkelingen. Bij De Graafschap is het onrustig en voeren honderden fans al geruime tijd acties tegen beleidsmakers met spandoeken en spreekkoren. Daarbij moeten vooral bestuurslid George de Jong en voorzitter Clemence Ross het ontgelden.

Nalbantoglu weet dat veel onvrede voortkomt uit vorig seizoen. "Er zijn veel fouten gemaakt. Dat weet ook het bestuur heel goed. Zij zijn het speerpunt en als dan ook de resultaten niet goed zijn, is het een optelsom dat het gaat zoals het nu gaat. Maar ik wil niet spugen in het putje waar ik uit gedronken heb. Ik koester de mooie momenten bij De Graafschap. Een club die natuurlijk gewoon in de eredivisie hoort. Maar ze zijn ook weer vaak gedegradeerd. Dat zegt wel iets. De manier waarop de club daarmee omgaat, vind ik wel eens laconiek."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter