Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap in oefenduel gelijk tegen PEC: 1-1

De Graafschap in oefenduel gelijk tegen PEC: 1-1

De Graafschap heeft dit competitievrije weekend toch een oefenduel gespeeld. Tegen PEC Zwolle werd het 1-1. De Achterhoekse treffer kwam van Limburger Harrie Gommans. Aan het oefenduel werd vooraf nauwelijks bekendheid gegeven.

De Graafschap kwam in Zwolle tegen de eredivisionist snel op voorsprong. Spits Harrie Gommans gleed de bal binnen vanuit een rebound na een schoot van Anco Jansen. Dezelfde Jansen bood even later Soufian El Hassnaoui de kans op de 0-2, maar de Marokkaan miste.

Binnen het half uur was de partij weer in evenwicht dor een treffer van Mustafa Saymak. De Graafschap hervat volgende week de competitie met een uitduel tegen sc Veendam.

De Graafschap: Theo Zwarthoed, Jochem Jansen (79. Jarno Wilsterman), Timothy van der Meulen, Ted van de Pavert (46. Robin Pröpper), Caner Cavlan, Rogier Meijer (79. Niek te Veluwe), Soufian El Hassnaoui, Adil Auassar (46. Gregor Breinburg), Anco Jansen (71. Jerry van Ewijk), Harrie Gommans (71. Piotr Parzyszek), Jordan Garcia-Calvete.

Volgende wedstrijd De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 30 augustus, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker