Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Revolutiebijeenkomst vrijdag 15 juni

Revolutiebijeenkomst vrijdag 15 juni

Superboeren verenigt u!

Het Superboerenmanifest is aan de stadionpoort gespijkerd, maar daarmee zijn we er nog lang niet. Het volgende stadium van de blauw-witte revolutie breekt aan. Aanstaande vrijdagavond is er daarom een bijeenkomst in de supporterskantine op De Vijverberg. Aanvang 19.30 uur. Alle supporters zijn van harte uitgenodigd.

Het actiecomité dat verantwoordelijk is voor het Superboerenmanifest bestaat tot nu toe uit zo'n twintig personen. In kelders van de Doetinchemse horeca kreeg het manifest vorm. De twintig supporters zijn een goede afspiegeling van de aanhang op De Vijverberg: van jong tot oud en afkomstig van alle tribunes. In eerste instantie werd in het geheim gewerkt, nu is het tijd om de achterban te informeren, zodat we samen D'ran kunnen en de broodnodige veranderingen bij onze club kunnen forceren. Vrijdag stelt het comité zich voor, worden de doelstellingen verteld en is er gelegenheid tot vragen stellen.

Gesterkt door de vele positieve reacties op ons manifest, rekenen we op een goede opkomst. Overigens wachten we nog steeds met smart op een reactie vanuit de Raad van Commissarissen. George de Jong, lid van de RvC, gaf een reactie op persoonlijke titel, maar tot dusver bleef een officiële reactie uit. Het comité verwacht die reactie nog zeer zeker.

De kantine is vrijdag open vanaf 19.00 uur.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X