Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bloemers: macht te lang bij Looijen

Bloemers: macht te lang bij Looijen

Als het bestuur van De Graafschap vindt dat ook directeur Bloemers moet opstappen, doet hij dat. "Als zij vinden dat ik niet functioneer,trek ik mijn conclusies."

"Ik heb een hekel aan verschuilen, maar het is in de voorbereiding al misgegaan", zo doelt Bloemers op de keuzes die voormalig technisch directeur Looijen maakte met spelers die uiteindelijk mislukten en volgens velen binnen de club niet pasten bij De Graafschap.

Ook botste Looijen al vroeg in het seizoen met trainer Andries Ulderink die later vanwege onder meer een te hoge werkdruk vertrok. Toch verwijt Bloemers zichzelf niet heel veel. "Pas vanaf 1 januari zijn we gestart met een nieuwe structuur waarin ik algemeen directeur mocht worden. Het is al heel vroeg misgegaan dit seizoen. Er zijn verkeerde keuzes gemaakt, maar dat is altijd achteraf."

"We hebben de technische macht te lang bij een persoon gelegd. Dat is een keiharde les en gaan we hier nooit meer doen. Voortaan nemen we beslissingen die door het hele technische deel van de club wordt gedragen", zo legt Bloemers uit.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X