Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bloemers wil Sanderink bij De Graafschap

Bloemers wil Sanderink bij De Graafschap

Henk Bloemers is druk bezig Centric-topman Gerard Sanderink terug te halen bij De Graafschap. "We willen hem graag dicht bij de club hebben", zegt de directeur.

"Sanderink is verstandig en slim. Een uitstekend zakenman. Als hij iets roept, zit er altijd een kern van waarheid in. Dat is wel gebleken de afgelopen jaren", reageert een opvallend positieve Bloemers over de ex hoofd-en shirtsponsor van De Graafschap.

In het verleden was Sanderink vaak kritisch. Ook publiekelijk schroomde hij niet om man en paard te noemen. "Ik durf dit aan", zegt Bloemers. "Ik heb al veel met hem gesproken het afgelopen jaar en we hebben ook deze week nog weer contact.

Bloemers hoopt dat Sanderink dan akkoord gaat met het verzoek om terug te keren. Mogelijk als shirtsponsor en wellicht ook als lid van de Raad van Commissarissen. "Zo concreet is het allemaal nog niet geweest. Maar je zou kunnen zeggen dat de bal bij Sanderink ligt inderdaad."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X