Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Hendriks verkiest Graafschap boven topclubs

Hendriks verkiest Graafschap boven topclubs

Ondanks de interesse van 'menig topclub' blijft Sam Hendriks bij De Graafschap. De 17-jarige aanvaller heeft donderdag zijn contract op De Vijverberg verlengd tot de zomer van 2015.

In de voorbereiding van De Graafschap op dit seizoen maakte Hendriks zijn debuut in de Doetinchemse hoofdmacht. De jeugdinternational wacht nog op zijn vuurdoop in het betaald voetbal, als gevolg van een zware knieblessure die hij in augustus vorig jaar opliep. Zijn herstel zit er bijna op.

"Sam is een speler die door menig topclub wordt gevolgd", aldus technisch manager Roland Vroomans op de clubwebsite. Hendriks vult aan: “Waarom zou ik naar een andere club gaan? Ik voel het vertrouwen van De Graafschap al jaren. Dat de club mijn contract openbreekt tijdens mijn revalidatie geeft aan hoe er over mij gedacht wordt. Ik wil graag eerst een vaste waarde zijn in het eerste team en dan kun je altijd de stap naar elders nog maken."

Bron De Graafschap.nl / Goal.com

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X