Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan-Paul Saeijs stopt met profvoetbal

Jan-Paul Saeijs stopt met profvoetbal

Jan-Paul Saeijs van De Graafschap stopt na dit seizoen met profvoetbal. Dat liet de verdediger donderdag weten na de training op De Bezelhorst in Doetinchem.

De 33-jarige Saeijs kampte de afgelopen jaren met veel lichamelijke ongemakken. De geboren Hagenaar vindt het na een lange loopbaan mooi geweest. Bij De Graafschap is de centrale verdediger bezig aan zijn tweede seizoen. Nadat hij bijna een heel kalenderjaar geblesseerd was aan onder meer heup en knie keerde Saeijs halverwege dit seizoen sterk terug bij De Graafschap. Onlangs werd al duidelijk dat zijn aflopende contract niet zou worden verlengd. Saeijs raakte na de 3-0 thuiszege op FC Utrecht op 12 april zijn basisplaats kwijt.

Jan-Paul Saeijs neemt mogelijk zondag afscheid van de eredivisie in Den Haag. De Graafschap speelt dan het laatste reguliere competitieduel tegen ADO Den Haag. Mogelijk volgt daarna nog de nacompetitie tegen ploegen uit de eerste divisie. Overigens staat Saeijs na zijn afscheid van het profvoetbal nog wel open voor een mooie club in het amateurvoetbal.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Zaterdag 15 augustus, aanvang 16:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker