Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Excelsior-thuis

In aanloop naar... Excelsior-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel dat bij beide clubs al enige tijd stevig rood omcirkeld staat, staat onder leiding van Gözübüyük. De assistentie aan de zijlijn komt van de heren Boonman en Steegstra. De vierde official is ditmaal de heer Van den Kerkhof.

- Als hekkensluiter behaalde Excelsior tot nu toe achttien punten. De ploeg pakte dit seizoen drie punten op vreemde bodem (gelijkspel tegen FC Twente, ADO Den Haag en VVV).

- Excelsior verloor de laatste 7 competitieduels. Tegen FC Utrecht, FC Twente en Vitesse gebeurde dit in de 'dying seconds'.

- Maatsen en Alberg zijn met 5 doelpunten clubtopscorer bij de Rotterdammers.

- Op De Vijverberg treden de bezoekers aan zonder Jordy van Deelen. De verdediger ontving tegen Vitesse (3-2-verlies) tweemaal een gele kaart en is dus voor één duel geschorst.

- Excelsior maakte deze week bekend dat John Lammers volgend seizoen niet meer de trainer van de club zal zijn. De Kralingers zoeken een 'ander type trainer' dan de 48-jarige Tilburger.

- De Graafschap sprokkelde in Groningen weer een puntje, dankzij een wonderschone gelijkmaker van Anco Jansen. Hierdoor verdedigt de ploeg van trainer Richard Roelofsen een voorsprong van twee punten op tegenstander Excelsior. Ook het doelsaldo is in Doetinchems voordeel +6.

- Verdediger Jan-Paul Saeijs is vanwege zijn vijfde gele kaart geschorst voor deze wedstrijd.

- Ook Jordan Garcia-Calvete is niet inzetbaar. De jonge middenvelder liep op de training een gebroken elleboog op. De Anderlecht-huurling is inmiddels geopereerd.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - Excelsior:
De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen op De Vijverberg was op 7 augustus 2010, destijds de eerste competitieronde. Het werd een overtuigende 3-0 voor de Superboeren. Debutant Rydell Poepon kopte meteen raak, Muslu Nalbantoglu schoot fraai binnen en Steve De Ridder rondde ook resoluut af.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 92,61

Gelijkspel: 6,08

Nederlaag: 1,31

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X