Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Spelers De Graafschap zien verbetering

Spelers De Graafschap zien verbetering

De Graafschap kreeg veel kansen in de thuiswedstrijd tegen Heracles. De ploeg van trainer Roelofsen vergat zichzelf echter te belonen na een sterk eerste kwartier en een spannende slotfase waarin het opnieuw veel mogelijkheden kreeg om nog terug te komen tot een gelijkspel.

"We krijgen heel veel kansen, maar missen net dat beetje pech in de afwerking. Ik vond ons in fases goed spelen", stelde De Leeuw die een strafschop kreeg. "De scheidsrechter zag dat goed. Ik werd met twee handen geduwd", stelde de aanvaller vast.

"Het eerste kwartier was het beste van het seizoen denk ik", zo reageerde aanvoerder Meijer. Daar kon El Hassnaoui zich wel in vinden. "Ook in de slotfase moet je scoren als je ziet hoeveel kansen we krijgen. Zo wil het publiek ook dat we spelen. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat het goed gaat komen met ons. Er is zeker een stijgende lijn zichtbaar."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X