Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Trainer Roelofsen ziet veel goede dingen

Trainer Roelofsen ziet veel goede dingen

De Graafschap-trainer Richard Roelofsen zag veel positieve punten in het spel van zijn ploeg bij Ajax. "Na de snelle 1-0 hadden we zelfs een fantastische periode waarin ik vond dat we met agressief spel Ajax onze wil oplegden."

Toch werd het  3-0. "Maar ik was blij met de goede goal van De Leeuw. Hij maakt er opnieuw een en dat is alleen maar goed voor zijn vertrouwen. We konden het blijven belopen. Ook na rust, hoewel Ajax gas terug nam. De Graafschap kan met een goed gevoel terug naar Doetinchem", sprak Roelofsen op de persconferentie in de Arena.

Roelofsen: "Je weet natuurlijk dat je een moeilijke middag gaat krijgen en als je dan na drie minuten al achter komt, denk je helemaal aan een zware wedstrijd. Maar we hebben ons dus goed hersteld en hebben hier mogelijkheden gekregen. Dat was goed om te zien en daar kunnen we toch weer mee verder voor de komende weken."

De coach had serieus overwogen om vanaf het begin andere aanvallers op te stellen, maar hield vast aan zijn vaste spitsen De Leeuw en Poepon. "Achteraf ook een goede keuze, gezien bijvoorbeeld de goal van De Leeuw. Je moet het ook verdienen om vanaf het begin te spelen en je haalt spelers misschien ook uit hun ritme en vertrouwen dat ze hebben", verklaarde Roelofsen.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X