Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rogier Meijer: "We moesten deze wedstrijd winnen"

Rogier Meijer:

De Graafschap-speler Rogier Meijer toonde zich opgelucht na de overwinning van zijn ploeg van woensdagavond. In eigen huis boekten de Superboeren een 3-0 overwinning op FC Utrecht. De club uit Doetinchem droeg daarmee de laatste plaats in de Eredivisie over aan Excelsior.

 "Dit is een wedstrijd die we moesten winnen", vertelde Meijer tegen Eredivisie Live. "Als dat dan uiteindelijk lukt, is de opluchting wel groot. We hebben thuis negen wedstrijden op rij verloren, dus dan lijkt het me logisch dat iedereen blij is. Dit is een goede stap, al zijn we er nog lang niet. De mensen zijn wel heel blij en daar doen we het uiteindelijk voor."
 
"We begonnen heel goed, maar na een halfuur werd het minder. In de rust probeerde we het recht te zetten. Na rust was het echter helemaal niet zo goed. Gelukkig maken we wel de doelpunten, dat scheelt toch een hoop. De weken hiervoor misten we onze kansen en nu maken we ze wel af. Dat is gewoon lekker", aldus Meijer.

Bron: Soccernews.nl / Eredivisie Live

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X