Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Yves De Winter keert terug bij De Graafschap

Yves De Winter keert terug bij De Graafschap

Yves De Winter keert donderdag weer terug onder de lat bij De Graafschap. De doelman is hersteld van een enkelblessure die hem vorige week zondag tegen NEC aan de kant hield.

Joost Terol verving de Belg uitstekend, maar kon ook niet verhinderen dat De Graafschap met 2-0 verloor. Tijdens dat duel raakte ook Muslu Nalbantoglu geblesseerd aan zijn hamstring. De Turk haalt het belangrijke thuisduel met FC Utrecht niet en wordt rechts achterin vervangen door Jochem Jansen. Dat viel op te maken uit de training waar verder duidelijk werd dat Yuri Rose terugkeert in de basis. Tegen NEC koos Roelofsen voor Lion Kaak. De Achterhoeker zit echter een schorsing uit door een rode kaart.

De Graafschap, dat de laatste zes duels verloor en onderaan staat in de eredivisie, ontvangt donderdag (19:00 uur) FC Utrecht. Eerder dit seizoen werd het in Galgenwaard 2-2 na een 0-2 voorsprong voor de Doetinchemmers.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X