Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman: onrust ook door stukje druk

Jan Vreman: onrust ook door stukje druk

De Graafschap probeerde wel om Feyenoord onder druk te zetten, maar dat lukte nauwelijks. "We probeerden ze wel een kant op te dwingen, maar zij kwamen er goed onderuit en dan wordt je vanzelf teruggedrongen. Toch zijn we lang in de wedstrijd geweest", meende Jan Vreman die op de bank zat door de schorsing van Richard Roelofsen.

"We waren de bal te snel kwijt", gaf Vreman het probleem aan. "Het was onrustig, hoewel het bij vlagen ook wel goed lukte. Er zit toch wat druk op bij ons en het heeft met vertrouwen te maken."

De Achterhoekse coach wisselde vrij vroeg in de tweede helft Gil Vermouth die af en toe nog wel wat voetbal in de ploeg bracht. Het publiek was het duidelijk niet eens met dat besluit van Vreman. "De ruimtes moeten wel dicht blijven en die kon Gil niet zo goed meer belopen. In balbezit deed hij het prima, maar het ging meer om de omschakeling. Met Anco Jansen die ik bracht, heb je ook voetbal in de ploeg en die deed het goed."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Zaterdag 15 augustus, aanvang 16:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker